A Paleo 1:4-es cukorhelyettesítő stevia és erytriol felhasználásával készült, kiváló helyettesítője a répacukornak süteményekhez és egyéb édesítéshez, 1:4-es arányban helyettesíti a répacukrot.
A cukor helyett eritritet tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra.
ÖSSZETEVŐK:
Édesítőszer: eritrit, sztéviából származó szteviol-glikozidok (E 960a)
TÁPANYAG:
Átlagos tápérték 100 g termékben
energia: 0 kJ / 0 kcal
zsír: 0,0 g
amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
szénhidrát: 99,4 g
amelyből cukrok: 0,0 g
rost: 0,0 g
fehérje: 0,0 g
só: 0,00 g
HASZNÁLATA:
Felhasználási javaslat: 1 kg répacukor édesítő hatásának 0,25 kg Paleolit cukorhelyettesítő 1:4 felel meg.