Éléskamra Ropogós panírmorzsa CH csökkentett lisztkeverék 200g (Paleo)

Kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készült paleo panírmorzsa a felejthetetlen rántott hús élményhez.

 Mit készíthetünk belőle?

Mi magyarok mindent kirántunk. Életmódváltás idején se legyen ez másképp! Készíts egy finom szelet rántott húst!

*A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 40%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék.

A morzsa ropogósra sül, és mint egy burok, bent tartja az ízeket, zamatokat, a hús szaftos marad, nem szárad ki a sütés során. A megszokott zsemlemorzsánál világosabb színűre sül. Semleges ízű, igazán ropogós állagú panír.
Alkalmas zöldségek, sajtok panírozására is.

Kinek ajánljuk?

Ajánljuk azok számára, akik reform változatát keresik a hagyományos búzalisztes zsemlemorzsának és eddig nem találtak finom, élvezhető megoldást ennek helyettesítésére.

Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.

Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.

Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, kókuszlisztet és élesztőt.

Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, cukorbetegeknek , inzulin rezisztenseknek, glutén érzékenyeknek, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást.

Pontosan mit tartalmaz a lisztkeverék?

MEGÚJULT ÖSSZETÉTEL, NINCS BENNE SZEZÁMLISZT ÉS TÁPIÓKA KEMÉNYÍTŐ.
Összetevők: cassava dara, hántolt mandula őrlemény, sárga lenmag liszt

Alaprecept:

Hozzávalók:

  • Éléskamra Ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • só, bors
  • valamilyen paleo liszt ízlés szerint
  • felvert tojás


Elkészítési javaslat:

a sózott, borsozott húst gluténmentes (paleo) lisztbe (pl. szezámliszt, mandulaliszt, tápióka liszt) forgatjuk, felvert tojásba mártjuk, majd megforgatjuk a ropogós panírmorzsában és zsiradékban készre sütjük (először pár perc alatt nagy fokozaton, majd mérsékelve). A hagyományos panírnál kicsit világosabbra sül. Apróbb, finomabb szemcséhez kávédarálón őröld le kicsit

Alkalmas fasírtok sűrítésére, májgombóchoz vagy galuska levesbetétnek is. Átlag 8 db húshoz.


1 190 Ft
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.

Az alapvető sütik elengedhetetlenek weboldal biztonságos és helyes működéséhez, valamint a regisztrációs folyamathoz.
A funkcionális sütik megjegyzik a weboldallal kapcsolatos preferenciákat és lehetővé teszik annak testreszabását.
A teljesítmény sütik figyelik a weboldal teljesítményét.
A marketing sütik lehetővé teszik, hogy mérjük és elemezzük weboldalunk teljesítményét.